четвер, 7 листопада 2013 р.

Знайомтесь: Андрій Кокотюха та його "Таємниці..."

Андрій Кокотюха сучасний український письменник. Народився в 1970 році в місті Ніжині. Перший художній твір написав у віці 7 років. До 12 років читав і писав лише казки. Мріяв стати бібліотекарем. Закінчив факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка.

Андрій Кокотюха "Таємниця козацького скарбу"
Це справжній детектив для дітей, де двоє хлопчаків і дівчинка Галка, а з ними їх вірний друг - шалений страус на прізвисько Футбол, намагаються відшукати козацький скарб - бочку золотих монет і золоту козацьку булаву. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу, і лише в наші дні двоє школярів під час літніх канікул випадково наближаються до розгадки таємниці.

Андрій Кокотюха "Таємниця зміїної голови"
Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої, котрі одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають до похмурих лабіринтів підземних печер старовинного княжого замку, де колись гуляв народний месник Устим Кармелюк. І десь там сподвижники Кармелюка заховали великий діамант небаченої краси.
Чи вдасться нашим старим знайомим виперидити злодіїв і врятувати замок? Чи зможуть вони розгадати усі розбійницькі загадки?..
 
Андрій Кокотюха "Таємниця підводного човна"
Увага! Андрій Кокотюха вже написав третю фінальну частину трилогії про шукачів скарбів. Вони шукали і знаходили скарби по всій Україні - на землі і під землею. Тепер на часі - підводні пригоди. В Криму, на темному дні загадкової бухти, лежить "Сом" - столітній затоплений підводний човен. На борту "Сома" - справжні скарби!..
Третя частина популярної серії з життя сучасних школярів, що полюють за скарбами, пропонує ще більше пригод і несподіваних відкриттів.
Отже, трилогія нових пригодницьких детективів популярного українського письменника Андрія Кокотюхи запрошує вас у небезпечні мандри.
Нові, яскраві, гарні книжки видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" чекають вас на полицях міської бібліотеки для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар