неділя, 11 листопада 2018 р.

Бровко + Мурчик – презентують!



В День української мови і писемності учні 2 – Б і 2 – В класів ЧЗШ I ступеня №11 разом з класоводом Козловською Т. І., завідувачкою шкільної бібліотеки Барнасюк С. Г. і батьками мали чудову нагоду прилучитися до свята.

Відчути усі барви української мови, слова та святковий настрій створював автор відомих дитячих казкових героїв Бровка та Мурчика – Олександр Зімба. 



Він відразу ж заволодів увагою дітей, адже спілкувався з ними щиро, безпосередньо, зрозумілою для них мовою. Дітям доносив думку, що ніколи не слід занепадати духом, завжди бути наполегливим у навчанні, займатися спортом, щоб знайти гідний шлях у житті.







Для найактивнішої читачки – дошкільнятка Злати Гошко, яка перечитала усі наявні у бібліотеці книги Олександра Зімби, автор подарував свої нові книги та значок з казковими героями.

Голова літобєднання «Оберіг» Оксана Карнага презентувала перший випуск «Веселої абетки» для дошкільнят, яка вийшла друком у видавництві «Сполом», серії «Маленькі самоцвіти», авторами якої є діти молодшого – шкільного віку.
 P. S. Діти у верхньому одязі, тому що у бібліотеці не включене опалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар