вівторок, 6 травня 2014 р.

Тільки для дівчаток!


Дівчатка — створіння особливі. У них завжди виникають тисячі запитань. Ти хочеш стати номером один? Першокласною дівчинкою просто зараз? А як щодо того, щоб весело провести свій вільний час?

Повісті, повні захоплюючих, дивних подій і пригод, що склали нову серію «Дівочі історії», безсумнівно, не залишать байдужими юних читачок і допоможуть тобі бути завжди веселою, цікавою та винахідливою дівчинкою.

Тож в серії — твори Лідії Чарської та Тамари Крюкової. Ці розумні ліричні книги, що перемогли час, вчать доброті, чесності, любові.
Сьогодні ми познайомимо вас з однією з книг, що увійшли  до серії «Дівочі історії»­ - це підлітковий роман Лідії Чарської «Князівна Джаваха».
Лідія Чарська - зірка літератури XX сторіччя, авторка "Нотаток маленької гімназистки". Її творами зачитувались ще наші прабабусі.
"Князівна Джаваха" - найвідоміший роман письменниці. Ми знову поринаємо у світ інституту шляхетних панянок. Головна героїня одинадцятирічна Ніна потрапляє у круговерть романтичних і повних небезпек пригод на Кавказі. Дівчинка шукає довіри, взаєморозуміння, переживає те, що переживають більшисть дівчат її віку та знаходить справжніх друзів на все життя.
Ця книга -  гарна знахідка для підліткового та сімейного читання.


Немає коментарів:

Дописати коментар