середу, 17 грудня 2014 р.

Шевченко - це круто!

 Напротязі 2013-2014 років Україна урочисто святкувала 200-літній ювілей Великого Кобзаря. За цей час в міській бібліотеці для дітей відбулось чимало цікавих, змістовних, неординарних заходів присвячених Тарасу Шевченку.
Підсумовуючи це шанобливе святкування можна сміливо сказати, що попри те, що Шевченко в нас завжди шанований та люблений, для багатьох нині він став справжнім відкриттям та сенсацією. Його пророчі слова ніби перегукуються з нашим сьогоденням, з останніми подіями новітньої України.
На завершення славного вшанування 200-літнього ювілею Т. Г. Шевченка ми хочемо познайомити вас з книгою "Тарас Шевченко і Я".
Левицька, В. Тарас Шевченко і я [Текст] : оповідання / В. Левицька, Т. Катіна. — К. : Гамазин : Зелений пес, 2011. — 48 с. : ілюстр. — (Серія "12 балів"). 
 В дитячому літньому таборі сталася надзвичайна подія: три приятелі помалювали зеленкою вуха ненависному фізрукові. Директорка табору пообіцяла не карати за це хлопців, якщо вони підготують надзвичайно цікаву розповідь про Тараса Шевченка.
Як троє шибеників діставали інформацію, звідки дізнавались, як молодий Шевченко бешкетував, як сам зробив своє життя, як вирішив служити людям і Батьківщині, свідомо обравши поезію і Україну замість живопису та Італії. Про все це та багато іншої надзвичайно цікавої інформації про Шевченка ви зможете дізнатись прочитавши цю незвичну книгу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар