понеділок, 27 квітня 2015 р.

«Благословляю і молюся…» 150 – річчю від дня народження А.Шептицького присвячується.

«Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!» з таким вступним словом розпочала вечір заступник директора по роботі з дітьми Н. Дуда.

Вшанувати світлу пам’ять видатного богослова, Учителя Церкви, політика, проповідника духовного життя Митрополита Андрея Шептицького завітали у міську бібліотеку для дітей бібліотечні працівники, учні ССШ №8, 8 – А кл. з класним керівником Оксаною Доброчинською на вечір спомин. 

До уваги користувачів були представлені книги про праведне життя духовного лідера греко – католицької церкви на книжковій експозиції «На службі Богу, церкві і народу». Адже це великий скарб християнської мудрості, який кожен мав би пізнати. 

Духовні пісні приурочені до вечора звучали у виконанні учнів творчих колективів СШ №9, художній керівник Юлія Цюпа. 


З оглядом однієї книги «365 днів з Великим Митрополитом: роздуми на щодень»  виступила провідний бібліотекар Т. Голотюк.
Де відображені актуальні думки Митрополита у формі своєрідного календаря, пристосованого до церковних і до державних свят, а загалом – до всіх днів, святочних і не святочних. 
Наслідувати жити по – християнськи, взяти собі за приклад митрополиче життя у своєму пастирському слові закликав юних читачів о. Роман Сковрон (церква св. Йосафата).

Немає коментарів:

Дописати коментар