середу, 20 травня 2015 р.

Ангели – вісники світла.



Ангели…  Вести мову про них ніколи не було легко. Це і не дивно! Як може людина, яка й саму себе достеменно не може пізнати, збагнути те, що цілковито її перевершує.

Чи серйозно ще вірити в ангелів на світанку третього тисячоліття? – А коли, як не зараз? Вірити в ангелів, цих невидимих створінь, означає глибоко поринути в таємницю віри. Ангели – це світло, любов і радість. Вони показують нам дорогу і правду. Вони відкривають перед нами нескінченні обрії та допомагають наповнити сенсом наше життя. Тому, віримо ми чи не віримо у реальність та призначення ангелів – вони завжди поруч. Ангели чувають над нами, за їхнім посередництвом пізнаємо красу молитви та Божого замислу.

На оновленій книжковій викладці «Діти і віра» незвіданий світ ангелів представлений окремим розділом «Ангели – вісники світла».
 

Міська бібліотека для дітей запрошує вас до знайомства з небесним лицарством. Адже крім пізнавальної літератури на виставці представлені також художні твори про ангелів.

Прислухайтесь… Помовчіть хвильку… І ви почуєте шелестіння крил вашого ангела – охоронця, який на оксамитових кінчиках своїх крил безшумно витає над вами... 

Немає коментарів:

Дописати коментар