неділю, 21 червня 2015 р.

«До книги і читання – через дозвілля і спілкування»



Літні канікули – це унікальна можливість залучення до книги нових читачів, створення атмосфери творчості та приємного спілкування з літературою. Життя в бібліотеках по-справжньому кипить, особливо в перший місяць літа. І це правда, інакше не скажеш. Тому що в червні бібліотеки міста активно співпрацюють з літніми пришкільними таборами. А бібліотекарі  у свою чергу намагаються створювати комфортне  дозвіллеве  середовище для юних читачів нашого міста. Цього разу до бібліотеки - філії №9  завітали учні ЗОШ №1 (керівники Демченко Галина Володимирівна, Горбатко Тетяна Петрівна). Крім знайомства з бібліотекою,  перегляду цікавих журналів і книг, було проведено пізнавальні конкурси і вікторини. 



Наприклад, конкурс  «Скажи без затримки», у якому називалися слова і  до яких потрібно було підібрати антоніми, конкурс «Всезнайко» - знання юних відвідувачів українських прислів`їв і приказок.   

Ми впевнені, що час, проведений в бібліотеці, запам'ятався  дітям і тому надалі чекаємо їх у гості,  адже у книг немає канікул… 

Немає коментарів:

Дописати коментар