середу, 15 липня 2015 р.

Запитання сучасних дітей.

Сьогодні ми хочемо вас познайомити з двома книгама львівського видавництва "Свічадо": Зюлковський А. "Легкі відповіді на важкі запитання дітей" та "Порадник малого грішника".
Життя -  це відкрита книга, в якій безліч запитань. І, власне, запитання які цікавлять дітей не назвеш простими. Деякі здаються нам цікавими, інші - наївними і смішними. Однак у пошуках відповідей на них ми часто почуваємось безпорадними.
 - Яким чином Бог слухає багатьох людей в один і той самий час?
 - Хто народив Ангелів?
 - Як змія могла говорити людською мовою?
 - Звідки святий Миколай знає, що має принести під подушку?
У книзі А. Зюлковського "Легкі відповіді на важкі запитання дітей" є багато цікавих прикладів, як на важке питання можна дати просту і мудру відповідь. Адже автор - священик - вибрав ці запитання з-поміж багатьох, що почув від дітей під час забав у дитячому садочку й на подвір'ї, під час катехизації, прочитав у листах, e - mail - ax і навіть sms - ax; запам'ятав на зустрічах "зеленої школи", під час "канікул з Богом".
Як дізнатись чи гріх - їздити "зайцем", слухати рок - музику, змінювати стать, порушувати правила дорожнього руху?
Знайти відповіді на запитання, що постають перед людиною XXI століття, а також зробити сучасний іспит сумління, допоможе "Порадник малого грішника". Досвідченні душпастирі відповідають на питання читачів, залишаючи простір для обміну думками та дискусій.
Ці та багато інших корисних та цікавих книг ви можете знайти в міській бібліотеці для дітей, куди ми вас гостинно запрошуємо!


Немає коментарів:

Дописати коментар