середу, 9 вересня 2015 р.

Друзі незрадливі.


Хто в дитинстві не мріє про песика чи котика, або бодай хом'ячка чи папужки? Ба навіть черепашці чи рибці радіє. Адже тварини вчать нас дивитись на життя як на щастя, яке дане нам вже і сьогодні. Всім хто має домашніх улюбленців хочеться розповідати про них нескінченні історії, або, навіть, писати оповідання і цілі книги. Особливо зараз, в такий неспокійний і тяжкий час, люди прагнуть мати біля себе когось вірного і надійного, хто не зрадить ніколи, за жодних обставин. Дивлячись у бездонні очі своїх улюбленців, чухаючи вушка чи відбиваючись від облизувань ми починаємо вірити, що світ безконечний і справедливий, добрий і незрадливий...
Міська бібліотека для дітей хоче познайомити вас з унікальною книгою "Друзі незрадливі", яку видало Видавництво Старого Лева разом з НГО "Форум видавців" (упорядник Оксана Думанська). Тут зібрані твори - переможці конкурсу "Мі-мі-мі. Наші улюбленці". 

  Друзі незрадливі [Текст]: Упоряд. Думанська О.- Львів: Видавництво Старого Лева, 2014.- 128с.

Під однією  обкладинкою зібрані оповідки - бувальщини від різних авторів - іменитих і аматорів, - що не пошкодували часу і натхнення аби розповісти про своїх друзів незрадливих. Котики і песики, їжачки і рибки, пташки і гризуни, і навіть рослини стали головними персонажами, заслуживши таку честь своєю любов'ю та вірністю.
Короткі та яскраві розповіді про найвірніших друзів на світі неможливо читати без сліз на очах. 



Немає коментарів:

Дописати коментар