неділю, 4 жовтня 2015 р.

День відкритих дверей.

День відкритих дверей, який розпочався 30 вересня продовжився першого  жовтневого дня. До бібліотеки-філії №9 завітали студенти групи 1ЕП-15 Червоноградського гірничо-економічного коледжу разом з викладачем української літератури  Беркитою Оленою Миколаївною. Приємною несподіванкою для працівників бібліотеки стали привітання від юнаків і дівчат.


 Провідний бібліотекар Ольга Бондарчук провела екскурсію по бібліотеці, розповіла про книжковий фонд книгозбірні. Студенти мали можливість ознайомитися з кращими виданнями галузевої і художньої літератури,  переглянути  рекламну  продукцію, яку готують бібліотекарі на допомогу користувачам. 

А ще бібліотека – це  простір для саморозвитку і навчання, де кожен користувач має вільний доступ  до інформації  і використання комп’ютерів. Оскільки першокурсники  в основному є мешканцями Сокальського і Жовківського районів був зроблений  короткий екскурс в історію міста та запропонований  відеоролик  про Червоноград.
Бібліотекарі сподіваються, що надалі студенти-першокурсники стануть активними користувачами, і послуги  нашої книгозбірні допоможуть їм досягнути успіхів у навчанні.

Немає коментарів:

Дописати коментар