четвер, 25 серпня 2016 р.

Найкраща країна – моя Україна

Напередодні великого свята нашої держави – Дня Незалежності  працівники бібліотеки-філії №9 провели патріотично-інформаційну годину «Найкраща країна – моя Україна».  Впродовж останніх буремних подій ми стали свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українці. Серед них і гість книгозбірні Михайло Нискогуз –  активний учасник Революції  Гідності, а згодом   і оборонець  наших  кордонів  на сході України.  
Зараз він є депутатом  Львівської обласної ради від ВО «Свобода». У цікавій, невимушеній розмові  Михайло поділився своїми спогадами про події 2014 року. Він щиро вірить, що Україна   стане дійсно незалежною і успішною демократичною європейською країною,  але кожен має до цієї мети докластися.  І як народний обранець  Михайло активно займається питаннями допомоги  учасникам АТО, працює  над  створенням доступних для всіх спортивних майданчиків з різноманітними тренажерами та футбольних  полів  зі штучним покриттям.
Наші користувачі також висловили свої побажання та мрії .
У читальному залі бібліотеки була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Із сивої давнини до наших днів».
Бібліотекар Катерина Сава провела  інтерактивну  гру «Дешифрувальник», тематична гру  «Павутинка», яка перевірила юних користувачів на знання історії, географії,  літератури.

Всі учасники заходу переглянули відеофільм «Житиме вічно моя Україна».

Немає коментарів:

Дописати коментар