вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Експедиція до Країни Здоров’я



У бібліотеці-філії №9 пройшла експедиція до Країни Здоров’я,  присвячена Всесвітньому дню здорового харчування, що відзначається щорічно 16 жовтня. Мета цього дня – привернути якомога більше уваги до проблем харчування у сучасному суспільстві.
 Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо». Лікарі наголошують, що правильне харчування є надзвичайно важливим для дітей, бо забезпечує нормальне протікання процесів росту та розвиток організму,  фізичну і розумову працездатність.
Користувачам бібліотеки для перегляду було запропоновано декілька відео, що пропагують здоровий спосіб життя та правильне харчування. 

Найактивніші брали участь у бліц-турнірі і відгадували загадки про вітамінні рослини. А у грі «Впізнай за описом» дітям потрібно було розпізнати їжу, яка негативно впливає на здоров’я, містить підсилювачі смаку, стабілізатори, барвники та інші добавки штучного походження.
Харчуйтеся правильно, не шкодуйте часу на приготування здорової свіжої їжі, відмовляйтеся від сурогатного швидкого харчування і ви істотно зміните своє життя на краще!

Немає коментарів:

Дописати коментар