пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

«Зроби свій вибір: здоров’я чи примарна насолода»

Здоров'я треба берегти змолоду. Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Ми добре знаємо, що здоров'я - найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти вже втративши значну частину цього скарбу, відпущеного нам природою.
 12 квітня у бібліотеці - філії №9  відбувся  урок тверезості  на тему «Етиловий спирт» з проекту «Молодь за  здоровий спосіб життя». На зустріч  з учнями 9 класу ЧЗШ№2 (вчитель Зоряна Ткаченко, бібліотекар Ірина Бобела) завітали голова громадської організації «Рух Тверезих Галичан» м.Львова Роман Гарасим і координатор Червоноградського осередку учениця 9 класу Мар`яна Дубська. Гість звернув увагу на те, що молоде покоління долучається до алкоголю небаченими темпами. Спокусити дитину алкоголем — це найпростіший спосіб відняти у неї можливість замислитися над своїм розвитком, над досягненням нових результатів, запустити механізм деградації особистості. Під час спілкування слухачі мали можливість отримати відповіді на запитання: «Що таке етиловий спирт?», «Як навчитися не потрапляти у пастку…», «Яка доза алкоголю безпечна?» та інші. 


Учасники Руху провели опитування і анкетування серед присутніх, а також продемонстрували дослід про властивості етилового спирту. Учасники зіграли сценку по темі уроку. Своєю інформацією про шкідливість поганих звичок було бажання донести до присутніх те, що перед ними вибір: здоров’я, краса, мудрість, кохання чи наркоманія, алкоголізм, тютюнопаління. 



Роман Гарасим наголосив, що навколо них існує безліч цікавих речей, які більш варті їхньої уваги і продемонстрував цікаві події, які вони організовують для молоді, а також запросив усіх  в місцевий осередок «Рух Тверезих Галичан» і приєднуватись до них у соціальних мережах.
Ця зустріч дала зрозуміти молоді, що власне здоров’я залежить від їхнього відношення до себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар