середу, 30 серпня 2017 р.

Гомінке бібліотечне літо



Відзвеніло  гомінке бібліотечне літо. Міська бібліотека для дітей з Програмою літніх читань «Влітку читай – світ пізнавай» впоралась успішно! За три літні місяці в бібліотеку записалось понад 600 нових читачів, а на пяти відділах бібліотеки за цей час було обслужено понад 5000 користувачів!





Цьому сприяло і вдало організоване зонування читального залу (спортивна зона, ігрова, відпочинкова, пізнавальна зони, зелена бібліотека та ін.), і чудова сучасна дитяча література, і компетентність та професіоналізм наших бібліотекарів.

За літні місяці було організовано ряд книжкових викладок, активно використовувались такі форми роботи, як – майстер-класи, природничі калейдоскопи, вікторини, розповіді про книжки, літературні сніданки тощо. Діти мали можливість познайомитись і поспілкуватись з львівською казкаркою Лесею Кічурою та взяти участь у конкурсі малюнка для оформлення дитячого кафе «Маленький принц». Яскраво та оригінально бібліотека провела святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України – це і флеш-моб і аква-грим, жовто – блакитні кульки та різнобарвні саморобні прапорці, а ще – гарний настрій та патріотичний підйом!



Крім того, завдяки тісній партнерській співпраці з ГО «Ніка» в бібліотеці відбулась конференція «Сучасні тенденції надання соціальних послуг людям з особливими потребами». Також в нас відбулось представлення – презентація мистецько – краєзнавчого Альманаху «Солокія».



А ще, ціле літо – веселий гамір, дитячий сміх, нові знайомства та чудові враження!

До побачення, ЛІТО!

Привіт,ВЕРЕСЕНЬ!

Немає коментарів:

Дописати коментар