середу, 23 серпня 2017 р.

З Україною в серці



Напередодні державних свят — Дня Державного Прапора та Дня незалежності України в бібліотеці-філії №9  відбулася інформаційна експрес-година «З Україною в серці». У грі-подорожі  «Україна на планеті – Земля» наші користувачі мали змогу перевірити свої знання щодо історії, звичаїв та традицій рідної землі, згадати імена та постаті великих українців, котрі прославили Україну. Відповіді можна було знайти у книжках, які заздалегідь підготували бібліотекарі та на інтернет-сайтах.

 
Відео – подорож «Знайомтесь – це Україна» познайомила присутніх з мальовничими гранітними каньйонами, з дивовижними палацами та замками, стрімкими гірськими ріками, і навіть з пустелею, яка знаходиться в Херсонській області.
Гостем  бібліотеки був Ігор Дах,  наш земляк, поет, котрий   як журналіст впродовж тривалого часу перебував у зоні бойових дій. Він розповів про життя бійців на передових рубежах оборони, про дітей, які дуже швидко подорослішали в умовах війни. На завершення побажав присутнім бути патріотами свого міста, своєї країни, берегти і шанувати рідну українську мову. 

Всі учасники заходу мали можливість перевірити свої знання у вікторині «Чи знаєш ти Україну?» і отримати солодкі призи за правильні відповіді.


Експрес-година пройшла з метою виховання у підростаючого покоління любові до своєї країни, почуття патріотизму і гордості за приналежність до українського народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар