середу, 16 травня 2018 р.

Все починається з мами



«Все починається з мами»  - під такою назвою проходило святкування Дня Матері у бібліотеці-філії № 9. Наші користувачі поки що не можуть подарувати своїм матусям коштовні прикраси, але в них є умілі руки, які можуть виготовити справді  дорогий подарунок. Під час майстер-класу «Подарунок для тебе, мамо», діти активно взялися «підкорювати» гофрований папір, з якого згодом з’явилися троянди. А на зелених листочках дівчата і хлопці написали привітання матусям. Майстер-клас як завжди,  пройшов пізнавальним, цікавим і невимушеним. Діти впорались, подарунок вийшов чудовий!




А на годину-шану «Про маму з любов’ю» до бібліотеки завітали учні 2-А класу ЧЗШ №2 з класним керівником Зоряною Кушнір та бібліотекарем школи Іриною Бобелою.   

З  історією свята та з традиціями його святкування  в Україні та світі присутніх познайомила Любов Ящун.

Впродовж зустрічі  у виконанні дітей прозвучати поетичні та музичні твори про маму. Особливо зворушливо прозвучали пісні у виконанні Олі Бучек.


Знаємо також, що народ склав сотні прислів’їв та приказок, вшановуючи маму. Школярики отримали завдання: скласти надруковані розірвані  прислів’я, тобто з’єднати початок і кінець.

А коли  дітям  запропонували  подумати  і  відповісти на  запитання: «Якби я був чарівником, що б я зробив для своєї мами?», то прозвучали найтепліші, найщиріші слова:  у всьому слухатися, добре вчитися, піклуватися про них, коли вони хворі, втішати, коли їм важко, не засмучувати ні вчинками, ні словами…

Немає коментарів:

Дописати коментар