понеділок, 4 червня 2018 р.

Як ми ярмаркували на Че Чі Ленді



«Че Чі Ленд» - це ярмарок професій для дітей, який вже вдруге організовується в Червонограді. Цьогоріч було представлено 29 найрізноманітніших професій. Наша локація була під номером 13.

Звичайно, ми не мали таких візуально – видовищних засобів реклами, як мали, скажімо, пожежники, поліцейські чи військові, адже їхні машини чи зброя притягували найбільшу кількість дітлахів. Але в нас були чудові сучасні книжки, креативні бібліотекарі та вдячні читачі, які оточили нас так щільно, що годі було підступити. 






Працівники бібліотеки – філії № 9 та Міської  бібліотеки для дітей підійшли до справи творчо – взяли з собою читацькі формуляри, а також кольорові олівці, чималу кількість розмальовок, настільні ігри – пазли, такі як «Мандрівка Україною» та інші,  вікторини, ребуси, головоломки, продумані для дітей різних вікових груп, а ще - велику скляну посудину з цукерками. Діти розважались, відгадували вікторини та ребуси, малювали, отримували призи та смакували цукерками. 








Ну і, звичайно, наша книжкова вітрина! 










Один зовсім крихітний хлопчик брав в ручки кожну книжечку до якої тільки міг дотягнутись, оглядав і самостійно ставив книги на місце!.. Здивований тато, що спостерігав за сином, запитав : «В кого він вдався?.. Бо я книжок не читаю…». 



Ми роздавали батькам візитівки та запрошували до наших бібліотек. Багато зголошувались, що обовязково прийдуть.
Врешті – решт, в нас не зосталось жодної не розгаданої головоломки, жодної розмальовки, жодної цукерки…  Але залишився гарний настрій, вдячні читачі та нові ідеї для наступних бібліотечних десантів!

Немає коментарів:

Дописати коментар