вівторок, 4 вересня 2018 р.

Літо + Книга = Друзі

Саме під таким гаслом проходили літні вакації у стінах нашої книгозбірні і не тільки... Усі літні місяці були наповненні різноманітними літературно-просвітницькими заходами - це віртуальні подорожі, екскурсії, ігри, вікторини, пізнавальні посиденьки, дискусії . А яке літо без ігор?! Діти мали можливість пограти у настільні ігри, шахи, шашки, більярд, лото, інтелектуальні ігри, тощо. 









Літо 2018 було насичене заходами, які відбулися поза межами бібліотеки. До Міжнародного Дня захисту дітей, у міському парку відбувся "Че Чі Ленд" - ярмарка професій для дітей. Професію бібліотекаря представили працівники міської бібліотеки для дітей, бібліотек - філій №8 і 9. Оформили рекламний банер "Це - Цікаво. Весело. Круто. Сучасно". Маленьким червоноградцям і їх батькам пропонували тестові завдання, вікторини, кросворди, настільні ігри, які відповідали певним віковим категоріям.




До свята міста, дитячі бібліотеки та інші бібліотеки-філії МЦБС також долучилися з цікавими розважальними програмами, а допомагали нам у цьому волонтери.





В серпні місяці до літньо - оздоровчого табору "Ровесник" завітали діти з Луганщини. Працівники дитячих бібліотек відвідали разом з червоноградською поетесою О. Карнагою гостей зі Сходу, з якими організували ряд пізнавальних заходів.






Вперше в Червонограді відбулась книжкова толока, де відбувались авторські зустрічі, майстер-класи. Літературу для дітей презентували наші добрі друзі Леся Кічура, Олександр Зімба, Оксана Думанська а також Н. Тріщ і Л. Відута. Бібліотекарі разом з авторами розважали дітей конкурсами, відеопереглядами, вікторинами.








Літо 2018 - прощавай!
Здрастуй - вересень і школо!

Немає коментарів:

Дописати коментар