вівторок, 26 березня 2019 р.

Посиденьки завзятих та начитаних



Перший день весняних канікул та Всеукраїнський тиждень дитячого читання розпочався у бібліотеці-філії №9 «Посиденьками завзятих та начитаних». Чому саме ці читачі прийшли на наш захід? Тому, що вони багато читають, цікаві співрозмовники, мають багато уподобань: власноруч створюють цікаві речі, малюють, танцюють, пишуть вірші, грають на різних музичних інструментах… Із задоволенням відвідують різні гуртки, приймають участь в конкурсах та олімпіадах, де не раз стають переможцями. І в цьому велика заслуга її величності Книги. 



 Чому потрібно читати книги? Чи допомагають нам книги знайти самих себе та зрозуміти інших? На ці та багато інших запитань ми намагалися знайти відповіді. Діти дивували глибиною роздумів та творчим підходом до розповіді про книги та сам процес читання. До щирої розмови активно долучилися і мами наших читачів. 

Наші користувачі складали пазли, відгадували книгу за ілюстрацією, взяли участь у грі «Треба нам багато знати, щоб загадки відгадати». 






Людина, яка любить і вміє читати, – щаслива людина, бо навколо неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів, і друзі ці – книги. До такої спільної думки прийшли і ми, бібліотечні працівники, і наші завзяті та начитані користувачі.

Немає коментарів:

Дописати коментар