неділю, 2 червня 2019 р.

ТУТ ЖИВЕ ДИТИНСТВО

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який щорічно відзначаємо 1 червня, бібліотекарі  організували для користувачів конкурсно – розважальне свято «ТУТ ЖИВЕ ДИТИНСТВО». До нас завітали як і  найменші наші користувачі – дошкільнята так і старшокласники. Ми підготували  цікаві літературні конкурси, вікторини, літературні ігри,  «Мультвікторину». 




Завітав на свято Ігор Дах. Ігор Тимофійович читав свої вірші, а дітям пропонував заримувати останні рядки.  Бібліотека отримала від поета в подарунок книгу. 

Протягом дня наші користувачі писали про свої мрії та права, а наприкінці дня  оформили ось таку аплікацію.   Скориставшись гарною погодою, ми вийшли на площу та влаштували конкурс малюнків на асфальті. Головною темою малюнків стала тема миру, добра. 







День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними  громадянами своєї країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар