четвер, 26 листопада 2020 р.

Урок добросусідства

 Дорогі друзі, серед нових книг, які Міська бібліотека для дітей отримала минулого тижня, хочемо представити вам добірку книг, присвячених "друзям нашим незрадливим" - тваринам, які живуть поряд з нами та потребують нашої турботи і захисту.

Кеннеді Памела та Дуглас "Велика книга маленьких історій про Боже творіння"


Ця яскрава та гарно ілюстрована книга розповідає про тварин, що живуть серед дикої природи, а також тих, що знаходяться поряд із людиною і допомагають їй у повсякденній праці.

Олійко Грася "Історія, яку розповіла Жука"


У цій книзі розповідь ведеться від імені бездомної собачки Жуки, яка разом зі своїм братиком Сіріусом живуть на заправці біля дороги. Їх мрія - мати дім і своїх людей. Ми часом не усвідомлюємо, яке це щастя жити в безпеці і затишку, мати родину і дім, де тебе люблять. Чим закінчилася історія двох бездомних песиків, дізнайтесь самі.

Вдовиченко Галина "Котохатка"


Шестеро маленьких кошенят опинились на зимовій вулиці, де їм холодно й голодно... Тимчасово кошенят рятує снігова котохатка. Та невдовзі кошенята знайдуть собі велику котячу родину. Але це вже буде інша історія, це будуть пригоди 36 і 6 котів.

А ще хочемо представити вам серію книг "Історії порятунку": Тварини чекають на допомогу!


Діти Амалія та Сем потрапляють до ветеринарної клініки "Ковчег". Адже рятувати тварин - це давня мрія дівчинки. Друзі із задоволенням допомагають лікарям, знаходять поранених та травмованих тваринок, вдаються до власних розслідувань та переживають багато неймовірних пригод. А які саме випробування доведеться ще подолати дітям, дізнайтесь зі сторінок цих добрих книжок.

Маємо надію, що книги про тварин навчать нас людяності та поваги до всіх Божих творінь.

1 коментар:

  1. Дійсно в цей нелегкий і важкий період в житті нашого суспільства , нам необхідно бути більш толерантними,уважними,турботливими один до одного,не забувати про живе створіння,яке живе поряд...

    ВідповістиВидалити