понеділок, 11 січня 2021 р.

Чарівне слово "ДЯКУЮ"

 

11 січня святкуємо Міжнародний день слова «дякую». Це  свято було започатковане з ініціативи ЮНЕСКО та ООН і покликане нагадати людям про цінність хороших манер. В Україні свято відзначають із 2008 року. Вперше вислів "дякую" зафіксовано у словнику-розмовнику, виданому в Парижі  в 1586 році.

Щодня люди вимовляють слово «дякую» мільйони разів, але чи замислюємось ми про те, як це слово з'явилося в нашій мові, що означає і наскільки потужну енергетику має? Пам'ятайте, що слова подяки володіють чарівними властивостями - люди за  допомогою цих слів дарують один одному радість, висловлюють увагу і передають позитивні емоції, тому не скупімось на добрі і теплі слова, дякуймо  в цей день всім, кого ми любимо і цінуємо! 

Вітаємо всіх з Міжнародним днем «дякую»!  Бажаємо Вам якомога частіше від душі дякувати тим, хто своїми словами або вчинками робить Ваше життя більш легким, спокійним, гармонійним. Нехай коло Ваших друзів і добрих знайомих буде як можна ширше, нехай люди, що Вас оточують щедро діляться з Вами своєю добротою, теплом і турботою.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар