понеділок, 4 серпня 2014 р.

Так хочеться бути дорослим!


Підлітковий вік – це період невпевненості і страху, період, коли ти ставиш тисячі питань, період, коли переживаєш неймовірні почуття, робиш приголомшливі відкриття, вчишся вибирати.

Підлітки… Їх завжди переповнюють то сльози, то радість, то ніжність, то брутальність, а то надмірні радощі. Вони готові слухати і бунтувати, вони безпорадні і самостійні…
Власне, для того, щоб підтримати підлітків в цей непростий період їх життя, міська бібліотека для дітей оформила для них велику розгорнуту проілюстровану книжкову виставку «Так хочеться бути дорослим!» 


Коли людина дорослішає, їй дошкуляє безліч запитань, на які не завжди щастить знайти відповідь. Що робити коли почуваєшся самотнім, потерпаєш від критики оточуючих чи не знаходиш спільної мови з батьками? Саме на ці та багато інших питань ви можете знайти відповіді на полицях цієї незвичної книжкової виставки. Адже для того, щоб якомога краще розкрити зміст кожного розділу виставки, бібліотекарі підібрали доречні аксесуари – маленькі дрібнички, за допомогою яких юні читачі краще  зрозуміють, що саме  відкриває та чи інша тема:





Отже, юний читачу, якщо тебе цікавить, як справити добре враження, чи можливо у твоєму віці по-справжньому закохатися? Як поводитись коли ти не такий як всі, коли ти справжня «біла ворона»? – Тоді уперед! Нехай книжкова виставка «Так хочеться бути дорослим!» стане твоїм маленьким путівником у підлітковому віці!

Немає коментарів:

Дописати коментар