середу, 18 лютого 2015 р.

Рандеву «У колі доброти»

17 лютого у світі відзначають  День спонтанного вияву доброти. Бібліотека – філія №9 зібрала своїх читачів на рандеву «У колі доброти». Гостями книгозбірні стали учасники народного драматичного театру ім. Лесі Українки, який діє при Народному домі та вихованці навчально-реабілітаційного центру «Світанок».

Це свято поки що має коротку історію. І хоч воно ще не дуже відоме, проте важливе і доступне кожному. Його поява пов'язана з ініціативою між­народних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети - незалежно від їхнього громадянства, віросповідання та національ­ної приналежності. День спонтанного вияву доброти - це ще один гарний привід безкорисливо допомогти незнайомим людям. Головна нагорода за доброту - радість інших людей. І ось таку радість подарували учні НРЦ «Світанок», які  під керівництвом вчителя музичного мистецтва Зеніхіної Світлани Володимирівни і педагога-організатора Мєшкової Нелі Валеріївни декламували вірші, співали патріотичні пісні.
 А юні актори театру ім. Лесі Українки (керівник Алла Вікторівна Мельник) проявили справжню майстерність виконуючи театральні мініатюри. Всі гості  і учасники дійства активно прийняли участь у «Ввічливих конкурсах» і «Ввічливих задачках», які провела провідний бібліотекар Ольга Бондарчук.
 А закінчилася зустріч у бібліотеці переглядом відеоролика «Дорогою доброти».

Немає коментарів:

Дописати коментар