четвер, 11 червня 2015 р.

Злови літо у бібліотеці!

Програма літніх читань триває. Учні 1 - 4 класів ЗСШ №9 пришкільного літнього табору "Усмішка" на чолі з вихователями: Тетяною Олійник, Тетяною Мордвяник, Світланою Головко та Іриною Литвинюк і волонтерами Анною Зелик, Тетяною Коршуновою, Анастасією Домашовець, Тетяною Бак і Оксаною Стециною завітали у міську бібліотеку для дітей. 

Вони весело і цікаво провели час у бібліотеці. Учні 1- 2 класів змагалися у конкурсах "Айболить", "Професій", "Спорт", 




а учні 3 - 4 класів були задіяні у конкурсі магів: "Як би я був... (чарівником, Миколаєм, квіткою, класним журналом, портфелем, книжкою)".


 


Ті дітки, які стали на певен час чарівником, Миколаєм висловили бажання дарувати людям добро, щастя, щоб усі жили в мирі і злагоді, щоб не було війни,  ворог відступив з нашої землі а вояки здоровими і неушкодженими повернулися до своїх домівок. Дівчатка, які перевтілювалися на квіти хотіли б заквітчати землю найкращими квітами, які своїм ароматом і пахощами наповнювали б її. Хто став на мить класним журналом, висловили бажання виправити усі оцінки на 11 - 12 балів. А "книжники" писали про безтурботне і веселе життя на Україні не тільки дітей, але і дорослих.
Найактивніші і найерудованіші учні отримали невеличкі солодкі призи.

Немає коментарів:

Дописати коментар