понеділок, 15 червня 2015 р.

Дітям про бізнес.





Бодо Шефер – фінансовий консультант номер один в Європі, письменник і бізнесмен, автор бестселера «Шлях до фінансової незалежності».

Видавництво Старого Лева під рубрикою «Дітям про бізнес» випустило в світ дві унікальні художні книги для дітей цього автора.

Міська бібліотека для дітей хоче познайомити вас з цими книгами:



Перша книга «Пес на імя Мані, або Абетка грошей», у якій Бодо Шефер навчає, як правильно розпоряджатися грошима, щоб здобути фінансову незалежність. Дівчинка Кіра знаходить пораненого пса, який вміє розмовляти! Він відгукується на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро Кіра, прислухаючись до порад Мані і сама стає справжнім фінансовим експертом.

Друга книга Бодо Шефера «Кіра й таємниця бублика» відкриває дітям ще й правила життя, які допоможуть їм досягати мети і стати гідними громадянами. Життя Кіри цілком змінилося після того, як вона врятувала пса – чудового лабрадора Мані. Пес умів розмовляти та навчив дівчинку правильно заощаджувати і розпоряджатися грошима. Ось – ось  здійсниться мрія Кіри –  вона полетить до Каліфорнії. Але на шляху до мети несподівано виникають перешкоди, які не так легко здолати – адже для цього потрібно знати сім правил життя…

Книги відомого фінансового консультанта Бодо Шефера будуть корисні кожному, хто готовий навчитися правильного ставлення до грошей. Це дитячі книги, але вони стануть у пригоді й дорослим, котрі захочуть зробити своє життя вільним від фінансових клопотів.

Немає коментарів:

Дописати коментар