понеділок, 21 грудня 2015 р.

День Святого Миколая - свято несподіванок і дарунків.

В неділю 20 грудня в міську бібліотеку для дітей завітав Святий Миколай разом з ангеликами та іншими героями різдвяного дійства на ранок "В день Святого Миколая діти радості чекають".
 Театралізовані сценки, вірші та веселі пісні на прославу Миколая - Чудотворця створили чудовий настрій та неповторну атмосферу свята. 






Крім того, діти напротязі двох тижнів писали Святому Миколаю листи про свої хороші справи, які їм вдались цього року, за що отримали від Святого призи та солодкі подарунки.




Це улюблене свято українських дітей бібліотека організувала спільно з дитячим хором церкви св. Йосафата - "Кришталеві дзвіночки" (керівник Оксана Олегівна Андрейчук та священик о. Роман).
Бібліотека дякує міському осередку партії "Батьківщина" (голова Лідія Правенко) за допомогу у придбанні солодких призів для дітей.
Хорошим подарунком для одного з учасників святкового дійства стала присутність батька - учасника АТО, - який завітав до нас на ранок. Боєць привітав діток та їх батьків зі святом та запевнив усіх у надійному захисті рідної землі.



Немає коментарів:

Дописати коментар