четвер, 24 грудня 2015 р.

Фізика майбутнього.

Увага! 
Для поціновувачів неймовірних теорій, відкриттів та передбачень!
Міська бібліотека для дітей представляє єдину в Червонограді книгу - світовий бестселер Мічіо Кайку "Фізика майбутнього" або Як наука вплине на долю людства і змінить наше повсякденне життя у XXI сторіччі.
Доктор Мічіо Кайку - науковець зі світовим ім'ям у галузі теоретичної фізики. Обіймає посаду професора в Сіті - коледжі Нью-Йоркського університету.
Ведучий численних наукових програм на телеканалах BBC-TV, Discovery i Science, присвячених визначним винаходам і відкриттям, виступає з лекціями в багатьох країнах світу, зокрема в Україні (травень 2013).
Феномен Мічіо Кайку полягає у вмінні доступно пояснити складні проблеми теоретичної фізики та світобудови для широкої аудиторії.
"Фізика майбутнього" - захоплива науково - популярна розповідь, що сплітає докупи найновіші досягнення провідних науковців світу.
Майбутнє комп'ютера, штучного інтелекту, медицини, енергії, космічних подорожей і навіть майбутнє багатства - про це все можна дізнатися з книжки. Адже ця наукова книга розрахована на широке коло читачів.

Буктрейлер. Фізика майбутнього, Мічіо Кайку.

Дякуємо Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва за створення чудового буктрейлера.

Немає коментарів:

Дописати коментар