четвер, 30 березня 2017 р.

«Книгоманія – 2017»



На базі Червоноградської міської бібліотеки для дітей відбувся третій етап конкурсу “Книгоманія — 2017”, який проходить під патронатом ГО “Форум видавців”





До участі у ньому вийшло п'ятеро найкращих юних читачів Червонограда — шестикласниця Софія Горяча (школа № 4) та семикласниці Дарина Пупко (школа №9), Юлія Чашнікова (школа №12), Ярина Пелешко (школа №3), Вікторія Чех (школа №4). Вони успішно подолали попередні відбіркові етапи, які проходили у дитячих бібліотеках-філіях міста. 






Тепер журі у складі бібліотечних працівників Надії Пилипчук, Параскевії Горбачук та журналіста Тараса Лехмана доводилося обирати з них двох найкращих — тих, хто представлятиме Червоноград в наступному етапі конкурсу у Львівській обласній дитячій бібліотеці.


Насамперед тішить те, що діти таки товаришують з книгою. Юні читачі охоче розповідали про своїх улюблених авторів, аналізували прочитані твори (до уваги бралися ті, що не передбачені шкільною програмою) — а це і містика, й романтичні історії, пригоди, які написали для дітей українські та зарубіжні письменники, представляли читацькі щоденники з власними нотатками, ілюстраціями.
Повірте, для журі важко було визначити двох найкращих. Та все ж, після тривалого обговорення лаврами першості нагородили юних читачів Софію Горячу і Ярину Пелешко. Вони й представлятимуть Червоноград на обласному етапі.

Степан ГРИЦАЙ.

Немає коментарів:

Дописати коментар