понеділок, 3 грудня 2018 р.

«Заповідаю вам Україну»



Дивлячись сьогодні на наше минуле, памятаючи тих, хто не за власною долею покинув цей світ, ми маємо головний обовязок: пізнати власну історію, зрозуміти причини подій та вчинків і зробити вірні висновки.
Саме це було лейтмотивом виступу нашої гості з м. Києва – письменниці, громадської діячки, гідної доньки свого батька Наталії Осьмак на годині історичної правди «Заповідаю вам Україну». Вихована батьком, Кирилом Осьмаком на листах з Володимирського централу, вона виконала його заповіт, стала щирою патріоткою і вірною донькою своєї держави.






Усі ці події, листи батька до доньки були донесені до слухачів різних поколінь а також студентам Червоноградського гірничо-економічного коледжу груп 1 – ІПЗ - 17, 2 – ІПЗ – 16 на історичній годині.
Проникливо, з щемом у серці зачитували листи батька Кирила Осьмака до доньки Дарина Колеснікова, Руслана Капшій, Анна Шпилька, Вікторія Веклич, Тетяна Бак – студентки груп 1 – ФБС -17, а також ведучі групи 1- ІПЗ -15 Бурка Андрій і Ставнійчук Богдан, викладачі Репецький Михайло Петрович та Беркита Ольга Миколаївна.




І сьогодні, в такий тривожний для України час, коли агресор брязкає зброєю, веде підлі, загарбницькі військові маневри на знищення українців, ми повинні бути сильні і єдині як ніколи, щоб більше ніхто не ставив під сумнів право українського народу на існування. Щоб молодь, чиї думки не затьмарені жодною ідеологією, змогли відстояти мир і спокій на нашій землі.




Немає коментарів:

Дописати коментар