понеділок, 17 грудня 2018 р.

Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить


З особливою любов’ю та нетерпінням чекають діти та дорослі перше передноворічне диво – День Святого Миколая. Історія цього свята має дуже давню, цікаву історію…  Усе життя мірлікійського чудотворця було позначено любов’ю до ближнього. Так він ходить і донині, дарує добрим людям подарунки, злим – різочки, як нагадування про помилки. Таку святкову історію почули  діти, котрі зібралися у бібліотеці-філії №9 на театралізоване читання «Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить». 

Наші користувачі старанно готувалися до свята: вивчили вірші, читали легенди, оповідання про великого Чудотворця. На пелюстках аплікації, котру створювали всі учасники свята, діти писали  про свої добрі справи. Надзвичайно всім сподобались янголята, які прийшли разом з кізонькою і  чортиком Антипком. Це юні актори Червоноградського Зразкового дитячого театру «Казка» (режисер Світлана Романова) створили  особливо святкову атмосферу. 






 

 Впродовж свята дітлахи  приймали участь у різноманітних іграх, подивилися відеофільм  «Святий Миколай – історія та магія свята». 

Хай кожне зимове свято приносить всім радість, задоволення, пізнання нового. Бажаємо усім читачам та їх родинам веселих свят,щастя, миру і здоров’я .

 

Немає коментарів:

Дописати коментар