понеділок, 24 грудня 2018 р.

Правдиві оповідання про отця Кирила Селецького

На закінчення 2018 року - року святкування ювілею 100 - ліття переходу у вічність Слуги Божого о. Кирила Селецького, міська бібліотека для дітей представляє вам чудову книжку Любові Відути "Правдиві оповідання про отця Кирила Селецького".
Дія в оповіданнях відбувається на Різдво. Троє допитливих дітей - Христинка, Олежик та Дмитрик на час відрядження батьків приїжджають в село до бабусі та дідуся. Діти чудово проводять час, а також дізнаються багато цікавого про отця Селецького, організатора першого дитячого садочка (захоронки) в Галичині, творця оригінальної україномовної читанки для дітей "Своя хата". Розповіді про подаровану бідняку сорочку, чи про те, як отець Кирило розвозив бідним хліб, передаються з уст в уста монахинями, заснованих о. Селецьким згромаджень Сестер Служебниць та Сестер Йосифіток.
Любов Відута - львів'янка, знана авторка, яка однаково захопливо пише і для дітей, і для дорослих. 
"Правдиві оповідання про отця Кирила Селецького" відкривають таємниці життя Божої людини, свідомого українця, який присвятив себе служінню Богові і людям. Із життєвими історіями о. Кирила авторка вміло поєднує казки, які діти чують від бабусі Дани та дідуся Йосифа. Святковий настрій книги, чари Різдва заведуть читача в особливий світ, де живе казка і реальність.
 
Запрошуємо до читання!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар