вівторок, 17 листопада 2020 р.

Кокотюха - 50!

 Вітаємо ювіляра!

Андрій Кокотюха сучасний український письменник. Народився в 1970 році в місті Ніжині. Перший художній твір написав у віці 7 років. До 12 років читав і писав лише казки. Мріяв стати бібліотекарем. Закінчив факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка.

Хочемо познайомити вас з надзвичайно популярною серед дітей трилогією про шукачів скарбів.

Андрій Кокотюха "Таємниця козацького скарбу"

 Це справжній детектив для дітей, де двоє хлопчаків і дівчинка Галка, а з ними їх вірний друг - шалений страус на прізвисько Футбол, намагаються відшукати козацький скарб - бочку золотих монет і золоту козацьку булаву. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу, і лише в наші дні двоє школярів під час літніх канікул випадково наближаються до розгадки таємниці.

Андрій Кокотюха "Таємниця зміїної голови"

Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої, котрі одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають до похмурих лабіринтів підземних печер старовинного княжого замку, де колись гуляв народний месник Устим Кармелюк. І десь там сподвижники Кармелюка заховали великий діамант небаченої краси.

Чи вдасться нашим старим знайомим випередити злодіїв і врятувати замок? Чи зможуть вони розгадати усі розбійницькі загадки?..

Андрій Кокотюха "Таємниця підводного човна"


Третя частина популярної серії з життя сучасних школярів, що полюють за скарбами, пропонує ще більше пригод і несподіваних відкриттів.

Отже, трилогія пригодницьких детективів популярного українського письменника Андрія Кокотюхи запрошує вас у небезпечні мандри. А також інші яскраві, гарні книжки чекають вас на полицях міської бібліотеки для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар